Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Jump Force deelt trailer van nieuwste DLC personage van Jojo’s Bizar Adventure

Jump Force Keyart
Jojo fans opgelet!

Bandai Namco heeft onlangs aangekondigd dat niemand minder dan Giorno Giovanna zal worden toegevoegd aan het vechtersrooster. Met zijn Gold Experience Requiem Stand veegt hij de vloer aan met elke vijand die hij tegenkomt! Giorno is het laatste personage deel van de Character Pass 2, andere personages in deze pass zijn Shoto Todoroki, Meruem, Hiei en Yoruichi. Je kunt al deze personages kopen voor 17,99 of ze apart kopen voor 3,99 per personage.

Je hoeft niet lang meer te wachten om met deze golden boy te spelen, hij komt namelijk al deze lente uit! Bekijk de trailer voor het nieuwe Jump Force personage hieronder:

Ken jij Jojo’s Bizar Adventure? Laat het ons weten in de reacties!