Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Dungeon and Puzzles

Dit hersenkrakende avontuur is nu beschikbaar!

Vorige maand werd Dungeon and Puzzles aangekondigd voor de Switch, een 2D puzzelavontuur. De game is gisteren naar de Switch gekomen, en voor iedereen die benieuwd is hoe de game eruit ziet heeft youtube kanaal Handheld Players een video online gezet. De video laat de eerste 15 minuten van de game zien. Je kunt hem hieronder bekijken.

In Dungeon and Puzzles komt het aan op je denkvermogen. Met elke stap moet je goed nadenken over wat je gaat doen en hoe je daarna gaat handelen. Je wapen bepaald wat je op dat moment kan, en verschillende wapens zorgen voor verschillende uitkomsten. Ga van kamer naar kamer en ontdek wat voor puzzels dit spel allemaal te bieden heeft. Hak monsters en andere dingen aan mootjes, verplaats dingen en denk creatief om naar het volgende gebied te komen.