Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand maart in 2021

Welke spellen worden er deze maand allemaal in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo aan het einde van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hier zijn dan een aantal titels in te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In deze video van de maand maart komen onder andere de spellen Monster Hunter Rise en Story of Seasons: Pioneers of Olive Town voorbij. Van beide titels hebben wij een review geschreven. Mocht je deze willen lezen hoef je alleen maar op de naam van die game te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopent met de door jouw gekozen review.

Ben je benieuwd naar alle spellen die deze maand in het zonnetje worden gezet? Bekijk dan onderstaande video.