Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgen gaat de grote multiplayer-sale in de Nintendo eShop van start

Er zijn dan meer dan 190 spellen in de aanbieding!

Vandaag heeft Nintendo bekendgemaakt dat er morgen flink wat leuke aanbiedingen zijn te vinden in de Nintendo eShop. Vanaf donderdag 1 april om 15:00 tot en met zondag 11 april om 23:59 gaat de grote multiplayer-sale namelijk van start. Tijdens deze grote uitverkoop zullen er meer dan 190 multiplayer-spellen in de aanbieding zijn en de korting kan oplopen tot 75%. Zo weten we nu al dat het spel waarin je tegenstanders met inkt kan bekogelen, namelijk Splatoon 2, maar liefst 33% goedkoper gaat zijn! Bovendien zullen ook New Super Mario Bros. U Deluxe, Killer Queen Black, Terraria, Super Bomberman R en Heave Ho meedoen met deze fantastische kortingsactie. Uiteraard zijn er nog veel meer leuke titels te koop, dus vergeet morgen zeker niet om een kijkje te nemen in de Nintendo eShop.