Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

(Verlopen) [Giveaway] Win Story of Seasons: Pioneers of Olive Town voor de Nintendo Switch

Maak kans op het nieuwste deel uit de Story of Seasons-serie!

Eerder deze week kwam onze review van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town online. Hierin heb je kunnen lezen dat Vera erg enthousiast is over dit boerderij-simulatiespel en daarom heeft ze de game beoordeeld met een prachtige 7,9. Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, mogen wij in samenwerking met Marvelous Europe en Vertigo 6 één digitaal exemplaar van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verloten. Meedoen aan deze giveaway is erg simpel en je hoeft alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Als jij thuis een moestuin zou hebben, welke groente zou jij dan het liefst willen verbouwen?

Het antwoord kan trouwens niet goed of fout zijn, dus iedereen kan meedoen. Jullie hebben tot en met zaterdag 3 april de tijd om een reactie achterlaten en we zullen daarna zo snel mogelijk een winnaar kiezen. We wensen iedereen heel veel succes!

Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.