Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fortnite voor de Nintendo Switch ziet er vanaf nu een stuk beter uit

En dat is pas één van de verbeteringen in de nieuwe update.

In 2018 verscheen Fortnite op Nintendo’s hybride console. Inmiddels heeft deze populaire game al vele updates gehad, allerlei seizoenen en zelfs een eigen Special Edition Nintendo Switch. Helaas heeft deze titel er nooit enorm mooi uitgezien op de Nintendo Switch, maar daar gaat vanaf vandaag verandering in komen. Epic heeft namelijk aangekondigd dat Switch-bezitters vandaag een update kunnen ontvangen, welke ervoor gaat zorgen dat Fortnite er onder andere mooier uit gaat zien. De resolutie gaat in handheld namelijk van 1000×560 naar 1170×660 en in het grote scherm van 1390×780 naar 1560×880. Op de onderstaande afbeelding kun je goed het verschil zien. Bovendien zal Fortnite nu ook ongeveer 140MB minder geheugen in beslag nemen en nog stabieler draaien dan dat het voorheen gedaan heeft.

Ben jij blij met al deze verbeteringen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!