Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De muziek van Bravely Default en Bravely Default II is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify

bravely default keyart
Ga los op jouw favoriete muziek van deze serie.

Als gamers de naam Bravely Default horen zullen ze uiteraard denken aan de spellen, maar natuurlijk ook aan de fantastische muziek. Fans van deze serie zullen dan ook heel blij zijn om te horen dat er is aangekondigd dat de volledige soundtrack, van zowel Bravely Default als Bravely Default II, vanaf vandaag op Spotify staat. Kun je niet wachten om naar deze muziek te luisteren? Klik dan hier voor de soundtrack van Bravely Default, en hier voor de soundtrack van Bravely Default II.

Wat is jouw meest favoriete nummer van de Bravely Default-spellen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!