Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De demo van Lonely Mountains: Downhill is vanaf nu verkrijgbaar

De gratis demo is te downloaden in de Nintendo eShop.

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat Lonely Mountains: Downhill verscheen op Nintendo’s hybride console. Het spel heeft intussen al DLC ontvangen en sinds kort is er zelfs tijdelijk een fysieke versie te koop. Echter blijft het daar niet bij want vanaf vandaag kunnen Switch-bezitters ook een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop. Om dat te vieren is er een nieuwe trailer tevoorschijn gekomen op het YouTube-kanaal van Nintendo, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken.

In Lonely Mountains: Downhill gaat het maar om één ding: jij en je mountainbike. Probeer van de top van de berg naar beneden te komen en fiets door prachtige landschappen, dikke bossen, kleine paadjes en wilde rivieren. Race, spring, glide en probeer vooral niet te crashen!