Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stitchy in Tooki Trouble komt 15 april naar de Nintendo Switch

Platform pret van de Belgische ontwikkelaar Polygoat.

Eerder dit jaar werd er door de Belgische studio Polygoat aangekondigd dat Stitchy in Tooki Trouble naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Inmiddels is ook bekend wanneer Switch-bezitters met deze 2.5D platformer aan de slag kunnen gaan, namelijk op 15 april. Tevens is er een nieuwe trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

In het 2.5D platformspel Stitchy in Tooki Trouble ren, spring en glij je als Stitchy de vogelverschrikker door allerlei kleurrijke levels. De game heeft zijn inspiratie gehaald uit de Donkey Kong- en Crash Bandicoot-spellen, wat je goed kunt zien in de gameplay. In totaal zijn er drie werelden aanwezig met elk negen levels, maar je neemt het ook nog op tegen een spannende eindbaas. Weet jij alle gestolen maïskolfen te vinden en terug naar je veld te gaan?