Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

RetroMania Wrestling komt deze week naar de Nintendo Switch

Met de release in zicht is het de hoogste tijd voor een nieuwe trailer.

Ben jij inmiddels wel toe om weer eens lekker virtueel een lekker ouderwets potje te worstelen? Dan zou RetroMania Wrestling zomaar eens jouw ding kunnen zijn. RetroSoft Stufios brengt het worstelspel RetroMania Wrestling namelijk deze week naar de Nintendo Switch en een gloednieuwe trailer is hieronder te bekijken.

In het spel heb je de keuze uit 16 personages om mee te worstelen, onder andere Tommy Dreamer, Road Warriors, Brian Myers en Jeff Cobb. Het worstelen gebeurt op bekende plaatsen voor worstelaars, zoals House of Hardcore en de National Wresting Alliance. Onderstaande trailer laat duidelijk zien dat RetroMania Wrestling gemaakt is door mensen met passie voor retro gaming.