Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk nieuwe gameplay-beelden van Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD

Beleef Ty the Tasmanian Tiger 2 later deze week in HD!

Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD ken je wellicht nog wel van de Nintendo Gamecube en eind deze week komt de game ook naar de Nintendo Switch. Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD is verbeterde versie met onder andere sterk verbeterde graphics. Krome Studios heeft de HD-versie ontwikkeld en in onderstaande video kun je zien hoe de game er in HD uitziet.

In deze platformer zul je je vooral bezig houden met het volbrengen van uiteenlopende missies voor Bush Rescue, een organisatie waar Ty voor werkt. Deze missies vind je verspreid over de enorme spelwereld en met een terreinwagen kun je naar de missies toerijden.