Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Na 20 jaar nieuwe cheat ontdekt in Kirby 64: The Crystal Shards

Een Japanse gamer weet na al die tijd een nog niet ontdekte cheat te vinden.

Kirby 64: The Crystal Shards verscheen inmiddels alweer zo’n 20 jaar geleden voor de Nintendo 64. Na al die jaren is er deze week een nieuwe cheat code ontdekt. Spelers kunnen gemakkelijk een 100% voltooide game krijgen op een derde save file door een tweede controller aan te sluiten en vervolgens een aantal knoppen in te drukken. Spelers moeten namelijk ook de L-knop vasthouden vervolgens op C omhoog, C omhoog, R, C rechts, C links drukken en dan starten. Een andere vereiste is dat save file 2 leeg moet zijn, en file 3 een 0% game moet hebben. De cheat is bij alle versies te gebruiken maar niet op de Virtual Console. Onderstaande video laat zien hoe het werkt.