Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Horrortitel Mundaun krijgt nieuwe trailer

Bekijk de spookachtige trailer hier!

Ontwikkelaar MWM Interactive en uitgever Hidden fields hebben een nieuwe trailer gedropt voor hun game Mundaun. Mundaun vertelt een horrorverhaal en kent een handgetekende stijl. Je speelt het hoofdpersonage, die na het mysterieuze overlijden van zijn grootvader, voor de eerste keer na zijn jeugd naar het afgelegen bergdorpje Mundaun terugkeert. Hij komt er snel achter dat er iets ouds en kwaadaardigs de bewoners van het dorp terroriseert. In de game verken je verschillende gebieden vol geheimen, overleef je vijandige ontmoetingen, bestuur je verschillende voertuigen en los je een verscheidenheid aan handgemaakte puzzels op.


Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Mundaun zal ergens in april beschikbaar zijn voor de Switch. Houdt Daily Nintendo in de gaten voor een definitieve releasedatum!