Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe informatie én beelden Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 was aanwezig tijdens de Future Games Show en dat leverde nieuwe informatie en beelden op.

Alweer terug in december 2019 werd aangekondigd dat er een vervolg komt op de game Axiom Verge. De game zou in de herfst van 2020 verschijnen, maar helaas bleek dat te ambitieus omdat de ontwikkeling van het spel toch lastiger bleek dan gedacht. Het spel werd afgelopen jaar daarom uitgesteld naar 2021.

Tom Happ, de ontwikkelaar van de game, heeft tijdens de Future Games Show echter nieuwe informatie én beeldmateriaal getoond van het tweede deel. Zo zal Axiom Verge 2 ergens in de lente van dit jaar gaan verschijnen. Ook liet Happ weten dat Axiom Verge 2 zich met name gaat afspelen voor het eerste deel. In onderstaande video laat hij tevens de nieuwe protagonist van de game zien. Veel meer details wilde de beste man niet onthullen om zoveel mogelijk spoilers te voorkomen.