Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Universe: Cooking Star Restaurant nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Open je eigen restaurants en serveer gerechten van alle uithoeken van de wereld!

Altijd al een restaurant willen managen? My Universe: Cooking Star Restaurant geeft de mogelijkheid om een eigen restaurant te beginnen. Het spel is vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

Begin je eigen restaurant en stel je eigen menu samen. Als chef-kok ben jij er voor verantwoordelijk dat alle gasten met gevulde buikjes tevreden naar huis gaan. Door de sterren van de hemel te koken moet je proberen fijnproevers naar jouw restaurant te lokken. Er zijn gerechten te ontgrendelen uit vele hoeken van de wereld, zoals Japan, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Er zijn meer dan 30 gerechten te ontgrendelen en veel minigames te spelen om je kookvaardigheden op de proef te stellen. Heb jij je schort al klaarliggen?

Benieuwd naar My Universe: Cooking Star Restaurant? Bekijk hieronder een trailer!