Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw Ace Attorney-Orchestra opkomst

Volgende maand bekende deuntjes in een nieuw jasje

Er zal volgende maand een nieuw Ace Attorney concert plaatsvinden. Dat is vandaag op Twitter bekendgemaakt. Het is voor het eerst sinds 2019 dat er weer een nieuw concert is. Dit keer zal het evenement online plaatsvinden en kaartjes kosten 42 dollar. Fans kunnen tijdens het evenement via Twitter stemmen op hun favoriete nummer. Ook zullen er speciale gasten aanwezig zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de stemacteurs van Phoenix Wright, Miles Edgeworth en Sherlock Holmes van de partij. Wat valt op te merken is dat The Great Ace Attorney voor het eerst met een Engelse naam is erkend. De officiele website kun je hier bekijken.

Het concert begint op 10 april om 11:00.