Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 2x Everhood

Maak kans op deze unieke game voor de Nintendo Switch!

Heb je onze review van Everhood al gelezen? Robin was behoorlijk enthousiast en beloonde de game met een prachtige 8! Lijkt de game jou ook helemaal geweldig? Wij mogen 2 digitale versies van deze muzikale RPG verloten!

Everhood is net verschenen op de Nintendo Switch. De game is een soort RPG, maar zonder brute actie. Je verkent namelijk een wereld en komt ook gevechten tegen, maar toch zal je niet vechten. Dit komt omdat deze game ritmische gevechten heeft. Een ideale mix tussen Guitar Hero en Undertale!

Kans maken op deze toffe game is simpel. Laat hieronder weten waarom jij de game zou willen winnen. Meedoen kan tot en met 11 maart. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak β€˜m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.