Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pinkman+ verschijnt deze week op de Nintendo Switch

Ren, spring en gebruik je jetpack om door vele levels te komen.

Kort geleden verscheen er weer een nieuwe game op de Nintendo eShop, in de sectie binnenkort verkrijgbaar, genaamd Pinkman+. Later deze week op vrijdag 12 maart kunnen Switch-bezitters al aan de slag met dit platformspel van ontwikkelaar Green Dinosaur Games. De titel zal voor een kleine prijs van 4,99 over de digitale toonbank gaan.

Pinkman+ is een minimalistische platformer, maar zit ondanks alles toch vol met actie. Het spel gaat over verdwaalde man die door middel van zijn jetpack erg hoge plekken kan bereiken. Er zijn maar liefst 100 handgemaakte levels aanwezig en de Switch-versie kent tevens exclusieve functies voor nog meer variatie.

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk dan onderstaande trailer.