Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gogeta (SS4) komt volgende week naar Dragon Ball FighterZ

De fusion tussen Goku en Vegeta is sterker dan ooit in deze vierde vorm!

De fusion van Vegeta en Goku, Gogeta, wordt nog gevaarlijker in zijn supersaiyan 4 vorm! Met zijn rode lokken en zijn enorme kracht is hij een gevaar voor iedere vijand.

Gogeta (SS4) is een nieuw DLC-personage voor het spel Dragon Ball FighterZ. Mensen hebben hierbij de keuze om verschillende personages te kopen en vervolgens te gebruiken in het spel. Bandai Namco en Arc System Works hebben samen de releasedatum van dit nieuwe personage aangekondigd, en hij is eerder dan de meesten hadden verwacht! Mensen die een FighterZ Pass 3 hebben, kunnen Gogeta SS4 al op 10 maart spelen. Spelers die deze niet hebben, kunnen op 12 maart met Gogeta SS4 aan de slag.

Bekijk de trailer van dit nieuwe personage hieronder: