Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros. Ultimate Challenger Pack #9 vanaf morgen te krijgen

Pyra Smash Bros DLC
Morgen kun je met Pyra/Mytha en nieuwe Mii-kostuums aan de slag.

Nintendo heeft vandaag tijdens een nieuwe Mr. Sakurai Presents alles uit de doeken gedaan betreffende de nieuwe Smash Bros. update. In het negende DLC-pakket worden Pyra en Mythra als één fighter toegevoegd aan het spel.

Sakurai begon de presentatie met uitleg over het nieuwe level ‘Wolkenzee van Alrest’. In dit level speel je boven op één van de Titans, Azurda, uit Xenoblade Chronicles 2 en kan het level kleiner worden door de bewegingen van het hoofd van Azurda.

Technisch zijn Pyra en Mythra één vechter, maar als speler kun je constant blijven wisselen tussen de twee. Pyra is krachtig, maar langzaam. Mythra daarintegen is minder krachtig, maar een stuk sneller. Door slim te wisselen kunnen spelers meerdere tactieken gebruiken om hun tegenstanders te verslaan.

Naast een level en de fighters brengt het pakket ook 16 nieuwe nummers uit Xenoblade Chronicles 2 naar het spel. Omdat er al drie nummers beschikbaar waren is het totaal aan nummers voor dit spel dus gestegen naar 19. Ook verschijnen er weer nieuwe spirits waaronder een evolutie voor de al eerder verschenen Rex spirit.

Tot slot brengt de update nog vier nieuwe Mii-Kostuums naar het spel. Hiertoe behoren de uitrusting van Arthur uit de Ghosts ’n Goblins-serie en de Rathalos-, Felyne- en jagersuitrusting uit de Monster Hunter-serie.

Hoewel de video vandaag zegt, geeft het Nederlandse persbericht aan dat voor ons de update pas morgen verschijnt. Pyra en Mythra zijn te koop als onderdeel van Fighters Pass Vol. 2 (€29,99) of als een losse DLC (€5,99)