Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden van Mail Mole

Zie hier hoe een kleine mol door het leven gaat.

Vanaf morgen kunnen Switch-bezitters, na bijna een jaar gewacht te hebben, eindelijk aan de slag met de nieuwe 3D-platformer Mail Mole. Zoals wel vaker gebeurt verschijnen er vlak voor de release van een spel gameplaybeelden, wat ook nu weer het geval is. In de video onderaan dit artikel kun je namelijk alvast ruim 20 minuten aan beelden bekijken van Mail Mole.

Mail Mole is een 3D-platformspel waarin je speelt als een schattig molletje. Zoals een echte mol betaamt ren je ondergronds en klim je tegen muren. Er zijn meer dan 30 levels die je kunt verkennen met allemaal leuke platform-uitdagingen. Bovendien kun jij met alle wortels dit je vindt te gekke outfits kopen zodat je stijlvol door Wortelland kan kruipen.

Ga jij vanaf morgen als kleine mol door het leven in deze titel? Laat het ons weten in de reacties!