Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon anime vindt een nieuw thuis op Nickelodeon

Pokemon 25
Nickelodeon is vanaf deze maand een kijkcijferkanon rijker.

De Pokémon-serie heeft in Nederland en België een nieuw thuis gevonden. Vanaf deze maand heeft de bekende zender Nickelodeon de exclusieve rechten van Pokémon.

Ze beginnen dit meteen met een marathon komend weekend waarin alle afleveringen van het 22ste seizoen te bekijken zijn. Dit seizoen speelt zich nog af in Alola en volgt het avontuur van Ash terwijl hij zijn laatste grote beproeving nog moet voltooien.

Na deze marathon zal Nickelodeon elke schooldag om 16:00 twee afleveringen van ditzelfde seizoen uitzenden. Vanaf 31 maart zal er elke woensdag middag een Pokémon film verschijnen. Tot slot begint in april het nieuwe seizoen. Het 23ste seizoen heet Pokémon Reizen: de serie en zal vanaf 19 april op tv verschijnen.