Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

20e Grand Prix voor Tetris 99 aangekondigd

Behaal 100 punten in Tetris 99 om het thema van Super Mario 3D World + Bowser's Fury te bemachtigen.

Vandaag heeft Nintendo weer een nieuwe Grand Prix voor Tetris 99 aangekondigd. In deze 20e Grand Prix krijg je de kans om een exclusief thema van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury te ontgrendelen. Zoals altijd zul je ook nu weer 100 punten moeten verzamelen, wat je doet door Tetris 99 te spelen. Switch-bezitters kunnen vanaf vrijdag 5 maart om 08:00 tot dinsdag 9 maart 07:59 deelnemen aan dit twintigste evenement.

Ben je benieuwd hoe het nieuwe thema eruitziet? Bekijk dan het onderstaande Twitterbericht van Nintendo Nederland.

Ga jij je best doen om dit thema te bemachtigen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn benieuwd!