Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

P25 Music onthuld meer van de plannen: J Balvin maakt deel uit van de viering

P25 Music
Het is tenminste iets van extra informatie.

Na afloop van het concert van afgelopen nacht heeft The Pokémon Company een extra tipje van de sluier opgelicht. Na een klein kwartiertje aan muziek van Post Malone in prachtige CGI-omgevingen werd een nieuwe artiest onthuld.

Ook de populaire reggaeton artiest J Balvin zal zijn opwachting maken later dit jaar net als Katy Perry.

“Pokémon haalt alles uit de kast voor P25 Music, en ik vind het geweldig om als een van de blikvangers van het programma op te treden. Ik kan niet wachten om mijn eigen unieke swing en nog veel meer heerlijke vibes aan deze enorme Pokémon-party toe te voegen.”

J Balvin

Hoewel Post Malone een cover heeft uitgebracht van een nummer met wat Pokémon-vibes is vandaag ook onthuld dat er unieke nummers uitkomen. Katy Perry, J Balvin en een nog geheime superster zullen elk een nummer uitbrengen die geïnspireerd is door de franchise.

Elk nummer zal een muziekvideo krijgen en een speciale merchandise-collectie waarin niet alleen Pokémon, maar ook de artiest centraal staat.

Ook is er onthuld dat er dit najaar een speciaal album verschijnt. Dit album bevat 14 nummers die door 11 verschillende artiesten zijn gezongen. Van deze artiesten zijn Katy Perry, Post Malone en J Balvin bevestigd. Dit album is via deze link al de pre-saven op Spotify.