Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Creaks krijgt fysieke release

De fysieke versie is vanaf 4 maart voor te bestellen!

Super Rare Games is een samenwerking aangegaan met Amanita Design. Dit om puzzelspel Creaks een fysieke release te geven. De fysieke versie van het spel is vanaf 4 maart om 19:00 voor te bestellen. Van deze versie worden maar 5000 stuks gemaakt, waarvan 2000 stuks een steelbook hebben. Er zitten ook wat leuke extra’s tussen: elke fysieke kopie heeft een handleiding, een beprinte binnenkant, een sticker en drie trading cards. Deze trading cards zijn random geselecteerd uit een set van vijf.

Creaks is een puzzelgame waar je huis ineens raar gaat doen. De vloer is aan het schudden en lampen gaan kapot. Je hebt geen keuze behalve om alles tot op de bodem uit te zoeken. Door dit te doen belandt je in een bijzondere wereld met bijzondere mensen en meubelmonsters.

Bekijk hieronder een trailer van Creaks!