Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Verlopen] Deel jouw Nintendo Direct-hoogtepunt en maak kans op eShop tegoed!

Maak kans op een van de twee digitale eShop-kaarten van 15 euro.

Woensdagavond konden we met z’n allen weer genieten van een nieuwe Nintendo Direct. Tijdens deze 50 minuten durende presentatie zijn er enorm veel nieuwe spellen aangekondigd, waarvan er ongetwijfeld ook voor jou iets bijzat waarvan je enorm enthousiast werd. Door jouw hoogtepunt van de afgelopen Nintendo Direct te delen maak je kans op een van de 2 digitale eShop kaarten ter waarde van 15 euro! Heb je het nieuws gemist? Hier hebben we alles voor je in een handig overzicht gezet!

Hoe maak je kans? Reageer onder dit bericht door ons te vertellen wat jouw hoogtepunt was van de afgelopen Nintendo Direct! Meedoen kan tot en met 25 februari. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak β€˜m hier (gratis) aan!

> Onder andere Splatoon 3 werd aangekodigd tijdens de Nintendo Direct!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.