Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis achtergronden van Super Mario 3D All-Stars beschikbaar via My Nintendo

It's a me, je nieuwe achtergrond!

Sinds 18 september kunnen Switch-bezitters aan de slag met Super Mario 3D All-Stars. Deze titel, die tot en met 31 maart 2021 gekocht kan worden, bevat de drie Mario-klasiekers Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Om de game nog wat extra aandacht te geven zijn er vanaf nu een paar achtergronden beschikbaar via My Nintendo voor jouw pc, smartphone en/of tablet. Deze Super Mario 3D All-Stars-wallpapers zijn overigens volledig gratis te downloaden, waardoor je dus geen platina punten hoeft te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een Nintendo-account, maar deze zullen vele van jullie al wel hebben.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een paar leuke achtergronden klik dan hier of op het onderstaande plaatje.

Welke afbeelding wil jij graag als jouw nieuwe achtergrond hebben? Laat het ons weten in de reacties!