Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Can’t Drive This komt in maart naar de Nintendo Switch

Bouw de meest bizarre parcoursen voor je tegenstander!

Pixel Maniacs heeft bekendgemaakt dat de multiplayer racer Can’t Drive This op 19 maart naar de Nintendo Switch zal komen. Deze racer kun je alleen spelen maar ook lokaal of online tegen andere spelers.

Can’t Drive This is een lokale en online co-op racegame die het net even anders aanpakt dan andere titels. De ene speler rijdt in de game namelijk op een track terwijl de ander de racebaan bouwt. De maker moet aan de ene kant dus een zo lastig mogelijke track maken, maar die moet wel binnen bepaalde normen blijven zodat deze wel ‘haalbaar’ is. Nog leuker wordt het door het feit dat de bestuurder niet op lekker lage snelheid de track alsnog kan uitrijden. Nee, de auto ontploft als je te langzaam rijdt.

De maker van de track heeft volop keuze om de meest gekke parcours te maken, waardoor verveling niet snel op de loer lijkt te liggen. Denk hierbij aan blokken op de weg, ringen om door te racen, loopings en bizar scherpe bochten.

In onderstaande Tweet kun je Can’t Drive This ook in actie zien.