Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Overzicht Nintendo Direct van 17 februari 2021

Lees hier alle nieuwsberichten gemakkelijk terug.

Gisteravond konden we met z’n allen weer genieten van een nieuwe Nintendo Direct. Tijdens deze 50 minuten durende presentatie zijn er enorm veel nieuwe spellen aangekondigd, waardoor er dus een flinke dosis aan nieuws is verschenen op onze website. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden hebben we dit artikel gemaakt zodat je gemakkelijk op elk nieuwsbericht kunt klikken die je graag wilt lezen. Mocht je de Nintendo Direct nog niet hebben gezien klik dan hier om de volledige presentatie terug te kijken.

Onderstaande lijst staat op alfabetische volgorde en bevat alle nieuwberichten uit de Nintendo Direct die onze redacteurs hebben geschreven.