Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Outer Wilds deze zomer naar de Switch

Outer Wilds keyart
Een bekroonde titel vindt eindelijk zijn weg naar de Switch.

Stel je voor: je bent een astronaut en komt vast te zitten terwijl je een onbekend zonnestelsel verkent. Dat overkomt het hoofdpersonage in Outer Wilds. Als het nieuwste lid van Outer Wilds Ventures verken je een constant evoluerend tijdlus zonnestelsel. Reis met je schip naar verschillende planeten om stukje bij beetje het geheim van het stelsel te ontrafelen. Echter door de vervelende tijdlus zal na elke 22 minuten de zon een supernova worden en je weer van voor af aan doen beginnen.

Hoewel de namen op elkaar lijken en het beiden in de ruimte afspeelt heeft dit spel echter niets te maken met The Outer Worlds.

Tot nu toe is er alleen een vage ‘deze zomer’ bekend qua releasedatum.