Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

No More Heroes 3 krijgt releasedatum

No More Heroes III keyart
Tijdens de Nintendo Direct is duidelijk geworden wanneer we met de game aan de slag kunnen.

Tijdens de E3 van 2019 werd dan eindelijk het langverwachte vervolg op No More Heroes 1 & 2 aangekondigd. Nu is dan ook eindelijk bekend geworden wanneer we aan de slag kunnen met No More Heroes 3. De game zal op 27 augustus verschijnen voor de hybride console van Nintendo. Ook kregen we nieuwe beelden te zien, welke je hieronder kunt bekijken.

In No More Heroes 3 kruip je opnieuw in de huid van Travis en neem je het opnieuw op tegen bizarre tegenstanders. Deel 3 zal bovendien nog bloederiger en intenser gaan worden dan de eerdere delen. Kijk jij uit naar deze game in augustus dit jaar? Laat het hieronder weten in de vorm van een reactie.