Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ninja Gaiden Trilogy komt naar de Switch

Ga in juni aan de slag met deze Ninja Gaiden-collectie!

Tijdens de Nintendo Direct van gisterenavond werden ook fans van de Ninja Gaiden-serie positief verrast. In juni dit jaar zal namelijk de Ninja Gaiden Trilogy naar Nintendo’s hybride console komen; een collectie bestaande uit drie titels uit de serie.

De Trilogy bevat de drie nieuwste Ninja Gaiden-spellen te weten Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. De titels bevatten alle DLC die zijn verschenen. De games komen in één pakket uit en zullen niet los verkrijgbaar zijn. Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge verscheen eerder al op een Nintendo-console, namelijk de Wii U.

Ninja Gaiden Trilogy komt op 10 juni naar de Nintendo Switch. Ben jij blij met deze aankondiging? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie.