Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Herleef oude tijden met Capcom Arcade Stadium

Capcom Arcade Stadium
Per direct beschikbaar in de eShop.

Capcom was in de tijden van arcade een enorm groot begrip. Iedereen kende de klassiekers als Street Fighter en Ghosts ’n Goblins wel. Vandaar dat het ook niet meer dan logisch is om eens terug te kijken naar deze periode.

Precies hierom verschijnt er nu Capcom Arcade Stadium. Een nieuwe verzamelapp waar je arcadeklassiekers los of in een pakket kunt aanschaffen.

Arcade Stadium bevat 32 spellen en je begint meteen met het eerste spel voor niets. Je krijgt namelijk 1943 – The Battle of Midway standaard gratis bij de applicatie. Tevens zal tot 25 februari ook Ghosts ’n Goblins gratis zijn, ter ere van de aankomende remake. Hierna zal die ook betaald worden.

Natuurlijk zijn er ook vernieuwingen aangebracht zoals het aanpassen van de snelheid en keuze betreffende moeilijkheidsgraad. Ook kan de weergave aangepast worden voor meer nostalgische gevoelens.