Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden Knockout City

Knockout City Keyart
Zin in een potje trefbal?

Tijdens de Nintendo Direct gisteren werd Knockout City aangekondigd, een nieuwe titel van EA en Velan Studios. Om je een beeld van de game te kunnen geven heeft IGN meteen een aantal gameplay beelden geüpload. Ze laten onder andere bijna 20 minuten aan gameplay zien en een aantal game modussen, zoals Diamond Dash en Ball-up. De beelden kun je hieronder bekijken.

Knockout City is een team-based multiplayer game waarin je competitief trefbal speelt. Net zoals echt trefbal zul je hier alles op alles moeten zetten om je tegenstanders “uit” te gooien om zo het spel te winnen. De game komt op 21 mei naar de Switch, en ondersteunt cross-play en cross-progressie.

In eerste instantie kun je het spel gratis downloaden en spelen door middel van een proefversie het gehele spel spelen. Wanneer je dan het spel aanschaft voor €19,99 zal alle data overgezet worden en speel je verder waar je gebleven bent. Wanneer je tijdens de proefperiode al upgradet zul je een aantal extra cosmetische voorwerpen krijgen