Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke versie van Hades voor de Switch aangekondigd

Een van de beste Switch-titels van 2020 krijgt een welverdiende fysieke release.

De hooggewaardeerde Switch-titel Hades krijgt een fysieke release. Tijdens de Nintendo Direct werd duidelijk dat de game vanaf 19 maart fysiek beschikbaar zal zijn in de winkels. Gamers die de fysieke versie kopen, ontvangen ook een downloadcode voor de soundtrack. Afgelopen jaar verscheen Hades al digitaal op de Nintendo Switch. Wij waren zo enthousiast over de game, dat we het met een unieke 10 beloonde!

Hades is een rogue-like dungeon crawler gemaakt door Supergiant Games. Deze studio heeft eerder al titels als Pyre, Transistor en Bastion ontwikkeld. In het spel Hades zul je de Griekse mythologie verkennen.

Kijk jij uit naar de fysieke versie van Hades? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie.