Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Famicom Detective Club verschijnt voor het eerst in Europa

Famicom Detective Club Keyart
Twee Famicom Detective Club spellen verschijnen in mei op de Switch.

In 1988 bracht Nintendo een detective spel uit in de Famicom Tantei Club reeks. Helaas verschenen deze spellen nooit in het westen, maar met de Switch gaat hier verandering in komen. Op 14 mei verschijnen Famicom Detective Club: The Missing Heir / Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind voor de Switch.

Beide spellen zijn volledig geremaked voor de Switch en bevatten onder andere Engelse schermteksten voor het westen. In deze spellen is het aan jou om de dodelijke waarheid te achterhalen in een avontuur vol drama en plottwists.

De twee spellen zijn vanaf nu te bestellen in de eShop als een bundel.