Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD aangekondigd

Skyward Sword keyart
Helaas geen informatie over het vervolg van Breath of the Wild. Wel informatie over een nieuwe remake

Tien jaar geleden verscheen er een Zelda-spel voor de Wii in combinatie met de 25ste verjaardag van de serie: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Nu met de 35ste verjaardag verschijnt er een HD remake van het spel. Op 16 juli kunnen we opnieuw kennis maken met de origin story van de tijdlijn van de immens populaire serie.

Het spel zal volledig in HD verschijnen en wordt zo aangepast dat je ook op de Switch Lite het spel kunt spelen. Zo kun je namelijk het spel met knoppen gaan besturen, maar ook door middel van bewegingsbestu

Bekijk hieronder de eerste trailer van de The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.