Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley 1.5 update is nu uit

Start een nieuwe boerderij in de Beach Farm, of reis af naar de nieuwe regio Ginger Island met deze grote update.

Eind vorig jaar kwam de 1.5 update voor Stardew Valley uit voor de pc. De mensen die Stardew Valley voor een console hebben moesten nog even wachten op deze update. Vanaf vandaag kan iedereen die dit spel op een console heeft eindelijk met alle nieuwe content aan de slag!

In deze nieuwe update zijn een groot aantal dingen toegevoegd aan Stardew Valley. Allereerst kun je een compleet nieuwe boerderij, de Beach Farm, ontdekken. Bij deze boerderij heb je een aantal extra’s, waaronder kratten die kunnen aanspoelen waar zeldzame voorwerpen in kunnen zitten. Wel heeft deze boerderij een groot nadeel: op het grootste gedeelte van deze boerderij kun je door het zand geen sprinklers gebruiken.

Daarnaast kun je nu afreizen naar een compleet nieuwe regio: Ginger Island. In deze nieuwe regio kun je nieuwe locaties ontdekken, nieuwe minigames doen en nieuwe personages ontmoeten. Daarnaast kun je afreizen naar de vulkaan dungeon, die vol met nieuwe vijanden zit. Daarnaast heb je ook een eilandboerderij in dit gebied waar je je gewassen kunt kweken.

Naast deze grote toevoegingen, zijn er nog veel meer nieuwe dingen toegevoegd aan het spel. Benieuwd naar de volledige changelog? Kijk dan snel hier.