Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

RICO London aangekondigd voor Nintendo Switch

Schiet je een weg naar de top van een toren!

Numskull Games en Ground Shatter hebben aangekondigd dat hun snelle schietspel RICO London binnenkort naar de Switch komt. Het is een vervolg op het spel RICO uit 2019. Het aangekondigde tweede deel zal in juni uitkomen.

RICO London speelt zich in het jaar 1999 af in, jawel, London. Een detective neemt een wapenwisseling waar aan de voet van een hoge toren. De detective besluit hierop actie te nemen. Schiet je een weg naar de top van de toren. Ontwijk kogels, breek deuren in en doe er alles aan om naar boven te komen. Natuurlijk wordt het spel moeilijker hoe hoger je komt, dus bereid je voor op een hele hoop schieten.

Benieuwd naar RICO London? Bekijk hieronder een trailer!