Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Monster Hunter Rise video

De video laat een aantal wapens in actie zien.

IGN heeft een nieuwe video online gezet van Monster Hunter Rise, waarin ze een aantal nieuwe dingen laten zien. Zo laten ze de nieuwe Aknosom Switch Axe zien in de Frost Island Map, en krijgen we een aantal beelden van Great Sword, Bow, Insect Glaive, Dual Blades, en Hunting Horn combos. De beelden kun je hieronder beekijken.

Monster Hunter Rise werd vorig jaar tijdens een Nintendo Direct Mini aangekondigd. In dit nieuwe deel zitten een aantal veranderingen ten opzichte van oudere Monster Hunter delen. Zo heb je veel meer vrijheid om de omgevingen te ontdekken en zijn er nieuwe hond companions genaamd Palamutes waar je op zult kunnen rijden. Monster Hunter Rise komt op 26 maart exclusief naar de Switch.