Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NES- en SNES-spellen voor Nintendo Switch Online-leden op komst

Maak je klaar voor vier nieuwe klassiekers op de Nintendo Switch!

Waar Nintendo voorheen nog elke maand nieuwe NES- en SNES-spellen vrijgaf voor Nintendo Switch Online-leden, is het tegenwoordig afwachten wanneer er nieuwe spellen beschikbaar komen. Vandaag is echter duidelijk geworden dat we volgende week vier nieuwe titels kunnen verwachten. Deze zullen vanaf 20 februari speelbaar zijn op de Nintendo Switch. De titels zijn gratis te spelen, maar hiervoor heb je wel een Nintendo Switch Online-lidmaadschap nodig.

De nieuwe games die worden toegevoegd zijn dit keer grotendeels SNES-titels. Het gaat hierbij om Psycho Dream, Doomsday Warrior en Prehistorik Man. Ook zal er één NES-game worden toegevoegd en wel Fire ’n Ice. De aankondigingstrailer voor bovenstaande spellen kun je hieronder bekijken.