Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 3x Neoverse Trinity Edition!

Met koud winterweer op komst is het de hoogste tijd voor een nieuwe giveaway!

Eerder deze week verscheen onze review van Neoverse Trinity Edition online. Een interessante deck-building game welke jou een groot aantal gevechten op een strategische manier laat aanpakken met behulp van allerlei kaarten die je kunt verzamelen. Aan jou de taak om de juiste kaarten met aanvallen en andere vaardigheden op het juiste moment én tegen de juiste vijand in te zetten!

Ben jij gek op deck-building games of wil je er juist eens een proberen? Dan is dit jouw kans! Wij mogen in samenwerking met NeoBricks en Tino Gamez maar liefst drie digitale exemplaren van Neoverse Trinity Edition weggeven.

Kans maken op deze toffe game is simpel. Laat hieronder weten waarom jij de game zou willen winnen. Meedoen kan tot en met 11 februari. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Benieuwd naar Neoverse? Lees dan onze review of check onderstaande trailer!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.