Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Overcooked! 2 voor een week gratis uit

Deze actie geldt voor alle leden van Nintendo Switch Online!

Zo nu en dan geeft Nintendo alle leden van Nintendo Switch Online de kans om bepaalde spellen gratis uit te proberen. Zo konden Switch-bezitters kort geleden nog voor één week gratis racen in Crash Team Racing. Binnenkort is het de beurt aan een andere game, namelijk Overcooked! 2. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat leden vanaf woensdag 10 februari om 10:00 uur tot dinsdag 16 februari 23:59 uur met deze titel aan de slag kunnen gaan.

Mocht je niet momenteel geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kun je alsnog gebruik maken van deze te geweldige actie. Het is namelijk mogelijk om een gratis zevendaagse proefperiode te activeren, waardoor elke speler de kans krijgt om te genieten van Overcooked! 2.

Ook heeft Nintendo dit nieuws gedeeld op Twitter. Mocht je daar geïnteresseerd naar zijn kun je onderstaande Tweet bekijken.

Ben jij van plan Overcooked! 2 een kans te geven? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!