Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo kondigt speciale video aan ter ere van 30e verjaardag Fire Emblem

Met de stemacteurs van je favoriete Fire Emblem karakters!

2021 is voor sommige spelseries een jubileumjaar. Zo mag Donkey Kong maar liefst 40 kaarsjes uitblazen. Iets jonger zijn The Legend of Zelda en Castlevania met 35 jaar.  Ook voor Fire Emblem is het een speciaal jaar. De serie bestaat namelijk maar liefst 30 jaar. Om dit te vieren zal Nintendo of America met een speciale video komen. In een twittervideo kondigen ze dit aan. Hierin is te zien dat er morgen (8 februari) omstreeks 16:00 Nederlandse tijd een video online komt waarin de Amerikaanse stemacteurs van de Fire Emblem-spellen aan het woord komen.

Benieuwd of je favoriete stemacteur morgen te zien zal zijn? Bekijk het aankondigingsfilmpje hieronder: