Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Numskull Presents aangekondigd voor 12 februari

Numskull Presents Aankondiging
Het is geen Direct, maar wel een presentatie waar we wat nieuws kunnen verwachten over aankomende spellen.

Volgende week vrijdag kunnen we een nieuwe Numskull Presents verwachten. Dit onthuld Numskull Games vandaag. Dit zal de tweede presentatie van Numskull zijn en zal updates geven over verschillende aankomende titels. Waaronder een onaangekondigd spel voor de Switch, PS4/PS5, Xbox One/Series S/Series X en Steam. Verder zullen in elk geval de spellen Battle Axe en Bladed Fury voorbij komen.

“We heard the fan feedback from the first Numskull Presents and I think people will be really pleasantly surprised to see the line-up of titles that Numskull Games are bringing in the early part of 2021. We also have new games to show that will certainly please gamers from a wide span of gaming genres. I am really excited to be a part of this thrilling showcase that the team have put together and I’ll be on our social channels to answer any questions people may have after the show!”

Neil Flynn, PR & Community Manager

Tevens zal er een speciale wedstrijd zijn die kijkers in staat stelt om Shadow Box edities van Battle Axe te winnen of een gesigneerde versie van Deadly Premonitions Origins. Deze is gesigneerd door SWERY, de director, designer en schrijver van de Deadly Premonition spellen.

  • Numskull Presents wedstrijd
  • Numskull Presents wedstrijd

Numskull Presents zal op 12 februari om 18:00 van start gaan op het YouTube-kanaal van Numskull. Wij zullen hem ook delen op Daily Nintendo.