Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Minecraft-speler maakt Super Nintendo World themepark na

En dat is best knap gedaan!

Super Nintendo World bij Universal Studios in Japan gaat vanwege de corona-pandemie voorlopig misschien niet open, maar dat weerhield Minecraft-speler Dippy22 er niet van om het themapark in Mojang’s populaire sandbox-game Minecraft na te maken. Het ‘kunstwerk’ is nu voor ongeveer 45% voltooid en Dippy22 vraagt ​​medespelers en makers om hulp bij het voltooien van deze virtuele Super Nintendo World.

Momenteel laten screenshots een paar opmerkelijke attracties zien, zoals Yoshi’s Adventure, het Cafe en de 1up Factory. Voor als je geïnteresseerd bent om te helpen met het project, kun je hier naar de Discord van de maker gaan. Wanneer de speler zijn project af wil hebben is vooralsnog niet bekend.