Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch krijgt Monster Hunter Rise-editie

In stijl jagen op monsters!

Nintendo heeft vandaag een speciale versie van de Nintendo Switch onthuld voor Europa, deze speciale editie is gebasseerd op de aankomende Switch-titel Monster Hunter Rise. Het nieuwe deel in de Monster Hunter-serie zal op 26 maart uitkomen voor de Nintendo Switch en op die datum zal de Nintendo Switch Monster Hunter Rise-editie ook verkrijgbaar zijn. Daarnaast wordt er ook los een Monste Hunter Rise PRO-controller uitgebracht

Deze speciale editie van Nintendo’s hybride console heeft een dock met een afbeelding van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game. Ook de console en controllers worden in stijl geleverd, deze zijn versierd met afbeeldingen gebasseerd op de populaire Monster Hunter-serie. De bundel werd eerst alleen voor Japan aangekondigd, maar inmiddels heeft Nintendo laten weten dat deze ook naar Europa komt.

Ben je benieuwd naar deze aankomende Switch-titel? Een gratis demo is tot 31 januari te downloaden in de eShop! Afbeeldingen van de Monster Hunter Rise-editie zijn hieronder te bekijken. Wat vind jij van deze speciale Nintendo Switch?