Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Je kunt de Mario Red & Blue Edition Switch nu preorderen op Amazon UK

Pre-order hier jouw speciale Mario Switch!

De Nintendo Switch heeft al enkele zeer mooie speciale edities gehad, waarbij elke editie weer in het teken stond van een andere franchise. Zo hebben we al een Smash Ultimate Switch, Dragon Quest XI Switch, een Animal Crossing Switch en zelfs een Monster Hunter Switch!

Om de 35ste verjaardag van Mario te vieren, krijgt deze loodgieter nóg een speciale Switch die in het teken van hem staat. Deze keer is deze echter meer versiert dan zijn voorganger, de vorige speciale Switch van Mario had namelijk alleen rode Joy Cons.

De nieuwe Mario Red & Blue Switch kun je hier pre-orderen bij Amazon UK. Let er wel op dat deze erg gewild is, dus wees er snel bij!

Let wel op: aangezien de UK niet meer deel is van Europa door de Brexit, kun je eventuele importkosten verwachten.

Deze nieuwe editie komt op 12 februari 2021 uit, ga jij hem halen?