Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bandai Namco over een vervolg op Pokkén Tournament

Krijgen we ooit een nieuw deel van Pokken Tournament voorgeschoteld?

Een nieuwe Pokkén Tournament? Bandai Namco ziet het wel zitten en heeft laten weten zeker open te staan voor het ontwikkelen van een nieuw deel. Tegelijkertijd liet de ontwikkelaar ook weten dat het niet aan hun is om te besluiten of er ook daadwerkelijk een nieuwe Pokkén Tournament-titel komt. Dat blijkt uit een Tweet van Katsuhiro Harada, een producer van de game. Op de vraag of er een nieuw deel komt, gaf hij onderstaand antwoord.

We have a good relationship with Nintendo and Pokemon Co., Ltd., and POKKÉN has had a great response, so I would like to make it again. But it’s not what we decide, it’s what they decide.

Pokkén Tournament verscheen oorspronkelijk op de Wii U, maar ook de Nintendo Switch werd later voorzien van de game door middel van een DX-versie. Zou jij graag een nieuw deel van Pokkén Tournament zien verschijnen? Laat het hieronder weten in de vorm van een reactie.