Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ninjala behaalt mijlpaal van maar liefst 6 miljoen downloads over de hele wereld

Weer een gigantische mijlpaal behaald voor Ninjala!

Ninjala is een free to play spel van GungHo dat draait om het transformeren van allerlei kleuren kauwgum. Het leent hierbij wat elementen van Splatoon en geeft er zijn eigen draai aan. Heb je ooit al gedroomd om iemand helemaal in elkaar te slaan met een wapen van kauwgum? Dan zit je bij Ninjala helemaal goed! In oktober 2020 behaalde het spel al 5 miljoen downloads en vanaf vandaag hebben ze deze mijlpaal nog wat naar boven weten te schroeven.

Als bedankje geeft GungHo 100 jala aan iedereen die vóór 24 maart het spel opent en inlogt op zijn account.

Heb jij Ninjala al gespeeld? Hoe vind jij het spel? Is het een aanrader? Laat het ons weten in de reacties!